E mbajti 15 vjet në shpellë, vajza shpëtohet në moshën 28 vjeçare

Një shërues 83-vjeçar indonezian mori përparësinë seksuale të një 13-vjeçare të rrëmbyer në vitin 2003, duke e bindur viktimën e tij se ishte i pushtuar nga fryma e një të dashuri të ri. Ai përballet me 15 vjet burg për seks me të mitur.
I quajtur vetëm si HS nga policia, viktima, tani 28 vjeç, u zbulua të dielën, e zhveshur në një shpellë në një pyll tropikal të Sulaëesi Qendror, një provincë në ishullin e dytë më të madh të vendit.

Baby Boo

Policia thotë se vajza vizitoi shëruesin shpirtëror lokal të njohur, Jago, 15 vjet më parë me familjen e saj dhe kjo bëri që të binte në “syrin” e tij, përpara se ta rrëmbejë muaj më vonë.

Për ta detyruar atë të qëndrojë, ai i tha vajzës se një jin (shpirt) e vëzhgonte atë kur largohej nga shpella.

Ai gjithashtu i tregoi asaj një pamje të një djali të ri tërheqës, i quajtur Amrin.

Ajo ishte udhëhequr për të besuar se fryma e Amrin kishte hyrë në trupin e të moshuarit”, tha shefi i Policisë Qendrore Sulaëesi Muhammad Iqbal Alqudusy në një konferencë shtypi. “Është e qartë se ai po kënaqte epshin e tij”.

Për të mashtruar prindërit e saj, për disa vite Jago dërgoi paketa të vogla ushqimi tek ata, duke u thënë se kishte shkuar për të fituar para në Xhakarta. (TemA)