E kapur për dore me të dashurin, Adriana ka një mesazh për meshkujt: Nëse doni një grua të bukur…


Çifti simpatik Adriana dhe Keith vazhdojnë të tregojnë dashurinë që kanë për njëri tjetrin edhe në sy të publikut.
Së fundmi ishte deputetja ajo e cila ndau një imazh dorë për dore me të dashurin.

“Nëse doni një grua të bukur në krah, bëjeni të ndihet mirë, sepse gratë e lumtura janë gjithmonë të bukura”, shkroi Adriana krahas imazhit.