E çuditshme: Seriali i njohur thuhet se e kishte parashikuar shpë*rthimin në Bejrut

Pas çdo lëvizjeje të rëndësishme që zhvillohet në botë duket se fansat vrapojnë drejt “The Simpsons” për të parë nëse kjo gjë parashikohej në të kaluarën.

Baby Boo

Ka pasur ngjarje të ndryshme kur episodet e “The Simpsons” u janë referuar gjërave që ndodhin në botë, e veçanërisht në Amerikë dhe herë-herë madje e kishin parashikuar para se të ndodhte tmerri në ditën e djeshme.
Tani, postime të ndryshme në mediat sociale po pretendojnë se ‘The Simpsons’ parashikuan shpërt*himin tra8gjik në Bejrut.