Duke punuar arën e tij një banor nga Manastiri gjen granata nga Lufta e Parë Botërore


Më datë 06.04.2024 në orën 11:00 në Drejtorinë e Policisë Novaci, Z.A. ka raportuar se gjatë punës në arën e tij në fshatin Ribarci të Manastirit ka gjetur 80 granata të vjetra. Për ngjarjen është njoftuar një punonjës nga Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim, i cili ka konstatuar se bëhet fjalë për një granatë mortajale të kalibrit 60 mm të Luftës së Parë Botërore dhe e ka marrë në mënyrë të sigurt. Është kryer një kontroll.