Druri 100 vjeçar shkon në furrë për ngrohje


Ndërgjegjësimi I qytetarëve për mos pr*erjen e pyjeve në Kosovë, nuk arritur në nivelin e duhur. Një dru që kishte mbi 100 vjeç që po rritej është pr*erë nga dikush.
Profesori i Universitetit të Prishtinës, Zeqir Veselaj ka shpërndarë këtë fotografi ku shihet se si është pr*erë druri dhe aty shihet një person që është shtrirë mbi të. Veselaj ka mbetur pa koment në lidhje me këtë shk*atërrim që i është bërë natyrës.