Dritan Shakahoxha në prag të prishjes së martesës, bashkëjeton me moderatoren …

Prej shumë vitesh Dritan Shakohoxha gëzonte statusin i martuar dhe baba i dy fëmijëve. Sipas burimeve mediatike, prej disa muajsh Shakohoxha ka nisur proçeduarat e divorcit me bashkëshorten e tij, Miranda.

Baby Boo

Një arsye madhore e cila është bërë shkak për këtë ndarje ka qënë pikërisht një marrëdhënie jashtëmartesore që Shakohoxha ka nisur me një nga vajzat e showbiz-it dhe bëhet fjalë pikërisht për gazetaren sportive Lei Kraja.

Njohjen me Shakohoxhën, Lei e ka nisur që në periudhën kur ajo u bë pjesë e “Supersport” dhe programacionit të Digitalb ku emisionet sportive udhëhiqeshin pikërisht nga Dritan Shakohoxha.
<img src="https://www.pacensure.com/wp-content/uploads/2022/01/received_652760562701338-300×202.jpeg" alt="" width="300" height="202" class="alignnone size-medium wp-image-281440" /
Mesa duket aty kanë lindur flirtet e para midis Lei Krajës dhe Shakohoxhës ku më pas janë konkretizuar në një marrëdhënie.

Një marrëdhënie e cila ka vazhduar prej kohësh duke u konkretizuar së fundmi edhe me një bashkëjetesë.