DREJTUESI I AUTOBUSIT DHE UDHËTARI RRIHEN


NQP Shkup, njofton se pas incidentit menjëherë kontrolla e brendshme ka dalur në vendngjarje.

Pas bisedës me pjesëmarrësit në incidentin ndërmjet udhëtarit, drejtuesit të autobusit, dhe dëshmitarëve, është konstatuar përgjegjësi për vozitësin e autobusit dhe për udhëtarin, kurse të njejtët kanë pranuar fajësinë.

Gjithashtu njoftojnë se në fund pjesmarrësit në incident e kanë shtrirë dorën njëri tjetrit dhe janë pajtuar, si dhe të gjitha gjërat e tjera të nxjerrura në publik njoftojnë se janë shpekulime.

Baby Boo