Drejtori i rrugëve Kitanov ironizon Gruevskin: Le ti vendojë gishtat në prizë të shoh se a ka rrymë në tunel


Drejtori i Ndërmarrjes Publike  Rrugët Shtetërore të Maqedonisë  Zoran Kitanov reagon ndaj frikësimit të popullit,  nga kryeministri Nikola Gruevski, i cili në profilin e Facebook vuri në dukje lëshimet dhe rreziqet në ndërtimin e tunelit në seksionin e ri Demir Kapija-Smokvica, i cili duhet të lëshohet nesër.

“Nuk ka agregatë si një variant rezervë. Kjo do të thotë se në qoftë se nuk ka energji elektrike, ju nuk do të mund të lëvizni nëpër tunel. Të paktën jo në një vend normal “, thotë Gruevski në statusin e facebook-it.
Kitanov i është përgjigjur me një batute: Le ti vendojë Gruevski gishtat në prizën të shoh a ka rrymë në tunel.

Baby Boo