Drejtori i Galerisë së Arteve në Tetovë i pranishëm në hapjen solemne të Ekspozitës së z.Hajrush Fazliu


Drejtori i Galerisë së Arteve Tetovë z.Ilir Kurtishi ishte i pranishëm në hapjen solemne të Ekspozitës personale të profesorit të njohur nga Kosova z.Hajrush Fazliu. Kjo ekspozitë ishte e organizuar në Therandë me rastin e edicionit të 20 të “FESTAR 21”.
Autorin e përgëzojmë dhe i dëshirojmë suksese të mëtejme.