Drejtori i ELEMI: Kryetari i VMRO-DMPNE-së ka nënshkruar kontrate në katër sy

Drejtori i tanishëm i “Sh.A ELEM” Dragan Minovski në një konferenc për shtyp akuzon drejtëpërdrejt ish drejtoron e “Sh.A ELEM” dhe njëherëah kryetarin e VMRO-DPMNE-së Hristijan Mickovskin, se ka lidhur kontratë në katër sy me firmat “Pelisterka” dhe “Markovski”, të dyja bashkë me vlerë prej 10,5 milion euro.

Baby Boo

Sipas tij tashmë të gjitha kontratat e këtij lloji, janë duke u kontrolluar nga revizioni i brendshëm dhe i jashtëm i kompanisë. Pas revizioneve të gjitha rezultatet do shpallen për publikun.
Këto kontrata dihen botërisht, se janë me mundësi të lartë për të manipuluar.
Hristijan Mickovski na del nje Gruevski i dytë.