Dorëhiqen, Ilir Hasani, Florim Besimir, Artan Etemi


Sapo janë dorëhequr nga pozita zv. Ministri i Shëndetësisë Ilir Hasani, drejtori i Spitalit të Tetovës Florim Besimi dhe drejtori Ekonomik në Spitalin e Tetovës Artan Etemi!
Në njoftimet për dorëheqje ato thonë se për shkaqe morale lënë pozitën dhe më tej të vazhdojë punën hetuesia për të gjetur shkakun që shpiu deri tek ngjarja tra*gjike e shpërth*imit të Spitalit modular në Tetovë.