Donika Gërvalla për anëtarët e LDK-së që shkarkuan Vjosa Osmanin: Qyqana!

Anëtarja e Lidhjes Demokratike të Kosovës, Donika Gërvalla ka reaguar pas shkarkimit të Vjosa Osmanit nga pozita e nënkryetares së partisë.

Baby Boo

Ajo i ka quajtir qyqana anëtarët e Këshillit të Përgjithshëm që e shkarkuan Osmanin.

Osmani u shkarkua me 70 vota të anëtarëve të KP-së, derisa 16 votuan kundër dhe 9 të tjetë abstenuan. Ndërkaq, 28 prej tyre nuk morën pjesë në votim.