Doli nu*do në sheshin Skënderbej. Vajza reagon pas komenteve të shumta: Nuk është turp të jesh e zhveshur, por…


Një pro*testë u zhvillua dje në sheshin Skënderbej pas disa rasteve të abu*zimeve sek*suale, ku ndër më tro*nditësit ishte përdh*unimi në grup i një 15-vjeçareje në Rrëshen.

Baby Boo

Në pro*testë tërhoqi vëmendjen e mediave dhe pjesëmarrësve një vajzë e cila ishte e zhveshur tërësisht nudo, një manifestim që nuk ishte parë më herët në Shqipëri.

Pas komenteve lidhur me të në rrjetet sociale, ajo ka reaguar përmes një videoje ku tregon se nudoja nuk është sek*suale, ndërsa thekson se ka dashur të përçojë një mesazh për shoqërinë.