“Do më hajë”, vajza e vogël afrikane tmerrohet kur takon për herë të parë një të bardhë


Një vajzë e vogël nga një tribu në Uganda u tmerrua kur pa për herë të parë një njeri të bardhë.
Në një video që është bërë virale, vogëlushja, e cila shoqërohet nga nëna e saj, nis të qajë sapo e shikon turistin amerikan. Duke qarë, ajo përsërit frazën: “Ai do më hajë”.

Nëna e qetëson dhe i thotë: “Nuk të ha. Nëse të kafshon, do ta rrahim ne”.
Pavarësisht kësaj garancie, vajza heziton që t’i japë dorën amerikanit menjëherë. Vetëm pas shumë përpjekjeve, ajo dorëzohet dhe e prek turistin, me lotët që ende nuk i janë tharë.

Baby Boo