Djali i vogël paralizohet në gjumë, tronditen mjekët kur zbulojnë shkakun


Një djalë i vogël ka përjetuar një situatë të tmerrshme. Ai u shtri për të fjetur si çdo natë tjetër, por në mëngjes u zgjua i paralizuar. Për mjekët situata e tij ishte e pashpresë. Ata nuk mundeshin të gjenin se çfarë ia shkaktonte këtë djali.

Gjendja e tij vazhdonte të përkeqësohej dhe mjekët i hoqën çdo shpresë për të jetuar.

Djali i vogël ishte gati të përjetonte një arrest kardiak dhe në atë moment mjekët kanë parë një plesht në veshin e tij.

Këto insekte në shumicën e rasteve nuk janë të rrezikshme, por ata janë edhe transmetues të sëmundjeve.

Djali i vogël ishte infektuar me një lloj bakteri që quhet neurotoxin dhe nëse hyn në trup mund të shkaktoj edhe vdekjen.

Fatmirësisht mjekët kanë arritur ta shpëtojnë djalin.

Baby Boo