Djali i tezes së Xhevat Ademit bëhet funksionar shtetëror – FOTO

Xhemail Jusufi djali i tezes së Xhevat Ademit deputetit të BDI-së është menaxheri i ri i “Elem Turs”.

Jusufi vjen nga Universiteti i Tetovës dhe vite me radhë ka punuar si udhëheqës i çështjeve juridike, administrative dhe teknike.

“Elem turs” është degë e Shoqatës Aksionare “Elem”. Ajo u themelua që të menaxhojë me qendrën rekreative “Kodra e diellit”, hotelet “Kodra e diellit”, dhe “Sllavija”, qendrën skijuese “Kopanki” dhe “Molika” në Pelister, etj

Baby Boo