Ditëlindja kthehet në tm*err, aktores i marrin flakë flokët teksa fryen qirinjtë e tortës


Ajo që ishte parashikuar të ishte një festë e bukur ditëlindjeje, është kthyer në një tm*err të vërtetë për aktoren amerikane Nicole Richie.

Kjo e fundit, ishte duke fryrë qirinjtë në vigjilje të ditëlindjes së saj të 40-et, ku ndodh një episod i padëshiruar. Gjatë këtij momenti, Nicole, ndez aksidentalisht flokët me qirinjtë e tortës. Flokët ndizen me shpejtësi dhe aktorja reagon e trembur. “Deri tani 40 janë zjarr,” shkroi ai në mbishkrimin që shoqëroi videon.

https://www.instagram.com/p/CUGoiAQJe-5/?utm_source=ig_embed&ig_rid=8ed246bd-ce1f-4df5-be95-62812b302f48