Grubi, Bekteshi e Besimi bëjnë xhiro me veturë E.GO

Drejtori i Zonës Teknologjike Industriale dhe Zhvillimore, Jovan Despotovski dhe menaxherët e kompanisë gjermane “E-go”, sot nënshkruajtën marrëveshje për ndihmë shtetërore për investim të ri, i cili parasheh prodhim të tërësishëm të automobilave elektrike e.Go. Me këtë, fillon realizimi i investimit me vlerë prej 130 milionë euro ne fabriken e re ne Tetove.

Baby Boo

Në ndërkoh zv.kryeministri Grubi së bashku me ministrat Besimi dhe Bekteshi shfrytëzuan mundësin që në hapësirën para kompanis Ecolog të bëjnë xhiro me veturën E.GO /tetova1/