Disa portale deformojnë qëllimishtë një status për serbët të Sinan Vllasaliut


Disa portale të Kosovës kanë deformuar qëllimisht një status të këngëtarit Sinan Vllasaliu i cili ka irronizuar serbët kinse ata janë më të mirë se angelezët, shkruan Pa Censurë.

Me këtë disa portale të Kosovës kanë abuzuar me fjalën e tijë duke formuar lajme me qëllime të këqija.

Ky është postimi i tij në Instagram:
“Nuk ka ma te mir se serbet bile aq te mir jan sa edhe Anglezet, Amerikant, Gjermant ishin ba shkie veq ju vjen marreeee.. Aaa po edhe lusin zotin kurr Puta mos dalt prej Serbis”

Ja titujt e disa prej portaleve që kanë abuzuar me fjalën e tijë dhe duke e quajtur pro-serb: