Disa familje kosovare nuk i ndalin dasmat, Policia intervenon në këto katër komuna

Pavarësisht thirrjeve të Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike të Kosovës dhe ndalimit nga Ministra e Shëndetësisë për mbajtjen e ahengjeve dhe dasmave, disa kosovarë nuk po i respektojnë këto masa.

Në 4 komuna të Kosovës dje Policia e Kosovës ka intervenuar në shtatë vende të ndryshme për ndaluar ahengjet familjare ku prezentë ishin tur*ma njerëzish. Në Pejë Prizren Istog dhe Suharekë janë organizuar ahengje apo dasma ku të pranishëm në çdo vend kanë qenë mbi 30 persona.

Baby Boo