Dimovski: Ekziston një listë që kush takohet me Dimovskin, Gashin dhe Selen

Deputeti i VMRO-DPMNE-së Ilija Dimovski, akuzon se në listën e mysafirëve që hyjnë në regjistrin parlamentar, kur ata vijnë për ti takuar opozitarët , dërgohet në instuticone tjera dhe nënshtrohet nën analize të veçantë.

Ekziston një listë që kush takohet me Dimovskin, Gashin dhe Selen.
Ajo që është e habitshme është se ne kemi një konfirmim nga institucionet ku disa nga këta njerëz punojnë që një listë te tillë e parlamentit të përcillet në ato institucione ku ata punojnë dhe qe kanë takuar deputetët e opozitës. Nën analizë të veçantë janë mysafirët qe takojnë Zijadin Selën, Afrim Gashi, Nikolla Poposki, Antonijo Milososki,mua dhe deputetë të tjerë nga VMRO-DPMNE.
Unë nuk kërkoj nga ju që të merrni ndonjë gjë, unë e njoh tregimin dhe arsyet, dëshirat dhe motivet për këtë. Qëllimi im ishte të informohesha publikisht se çfarë regjimi totalitar ekziston në Kuvend. Kush e miraton, kush po e zbaton, ka media dhe ta përcjellin, “thotë Dimovski.

Baby Boo

Kryetari i Parlamentit Talat Xhaferi tha se Dimovski e keqpërdor foltoren dhe se Kuvendi është hapur për qytetarët, se punohet me rregulloren që u miratua disa vite më parë dhe se është parashikuar që personat të jenë të regjistruar për të ditur se kush hyn dhe largohet nga Kuvendi.