Dimitrievski: Personat e papërgjegjshëm nga vendosën në rrezik të gjithëve

Numri i personave e të infektuarve me Covid 19 në Kumanovë është dukshëm në rritje, vendimi për të kufizuar lëvizjen është i domosdoshëm, të gjithë duhet ta respektojmë për të parandaluar pandeminë, tha kryetari i Kumanovës, Maksim Dimitrievski.

Baby Boo

“A duheshe që të paralajmëroja, sigurisht që po, Shtabi i përgjithshëm komunal për shpëtim këtë ee kërkuar që nga 22 marsi, pasiqë individët kanë qenë të papërgjegjshëm gjatë gjithë kësaj kohe dhe nuk kanë respektuar rekomandimet dhe masat e shtabit dhe qeverisë, nuk i vë në rrezik të gjithë nga një pandemi.

Duhet të jemi të vetëdijshëm dhe të disiplinuar dhe mund të durojmë deri të hënën, ata që nuk janë në gjendje të furnizohen me gjërat e nevojshme do të marrin ndihmë këto dy ditë. Shëndeti kolektiv është prioritet numër një”, ka shkruar Dimitrievski në Facebook.