Di*gjet një banesë në Tetovë (VIDEO)


Rreth orës 4:50 të mëngjesit është dj*egur një banesë në Tetovë për shkak të problemeve me rrymën elektrike.
Ndërtesa gjendet mbrapa selisë së PDSH-së, ose siç njihet ndryshe edhe Çeshel 3.
Policia dhe zja*rrëfikësit kanë arritur në kohë dhe është lokalizuar zj*arri.
Sipas burimeve të Pa Censurë nuk ka të lë*nduar.