Digjet motoçikleta bashkë me shoferin (FOTO)


Sot rreth ores 6:40 përballë gjyqit të Tetovës një motoçikletë ka marrë flakë duke qenë në vozitje.

Shoferi ka pësuar dëmtime të lehta kurse motori është djegur tërësish.

Zjarrëfikësit kan dalë në terren dhe ende nuk dihen shkaqet pse erdhi deri te kjo ndezje e motorit.

Pa Censurë do ju mbajë të informuar, që t’i shmangim rastet e tjera që mund të jenë të ngjashme.

Baby Boo