Digjen 21.000 euro dhe 30.000 franga nga një zjarr në një shtëpi në Kërçovë


Dje rreth orës 9:30 të pasdites është paraqitur se në fshatin Sërbica të Kërçovës ka shpërthyer zjarr në katin e parë të një shtëpie.

Zjarri ishte shuar shpejtë nga ana e zjarrëfiksëve të Kërçovës. Nga zjarri janë djegur moblijet,dhoma e gjumit dhe 21.000 euro dhe 30.000 franga.

Nga ana e policisë është bërë ekspertizë dhe pritet zbardhja e rastit.