“Diaspora për Strugën” në mbështetje të kandidatit për kryetar komune Idri Istrefit


Ne Diaspora Strugane e shohim të nevojshme ndryshimin absolut në komunën e Strugës dhe çlirimin e saj nga kthetrat e mafies urbane dhe administrative, çlirimin nga një grup sekserësh që kanë uzurpuar gjithçka në këtë komunë!
Ne jemi të bindur se me mbështetjen e kandidatit z.Idri Istrefi ne ua mundësojmë qytetarëve që komuna të kthehet në duart e Struganëve. Prandaj ne më 17-Tetor do te jemi në Strugë, se „Struga jemi ne“ – „Stuga je ti“ Ne votojmë Pastër e rrethojmë nr.6
“Ejani të gjithë së bashku të votojmë për ardhmërinë e fëmijëve tanë duke rrethuar numrin 6”.