Ja sa shk*elje për mosmbajtjen e maskës

Ministria e Punëve të Brendshme informoi se gjatë 24 orëve të fundit (05/06.08.2020) në të gjithë territorin e Maqedonisë së Veriut ka regjistruar 365 shkel*je për mosmbajtjen e maskës mbrojtëse.

Baby Boo

Ministria e Punëve të Brendshme apelon të gjithë qytetarët që të respektojnë masat dhe protokollet e miratuara nga Qeveria me qëllim mbrojtje nga viru*si korona.