Dialogu mbledh gjithë liderët e partive


Liderët politik dhe përfaqësuesit e subjekteve parlamentare sot do të mbajnë tryezë lidhur me dialogun me Serbisë.
Në një dokument që e ka siguruar Indeksonline, bëhet e ditur se ky takim do të nis në ora 17:00 dhe do të përfundoj në ora 19:00.Tema e cila do të diskutohet në këtë takim është Dialogu me Serbinë: ndërtimi i platformës dhe koncesusit në Kuvend si dhe emërimi i ekipit negociatorLiderët dhe përfaqësuesit e partive që do të jënë pjesë e kësaj tryezë janë, kryetari i PDK-së, Kadri Veseli, Kryetari i VV-së Albin Kurti, nga AAK Ramush Haradinaj, Kryetari i PSD-së Shpend Ahmeti e të tjerë.Shikoni më poshtë listën e plotë të tyre.