“Dhuna” ndaj biznesmenes, si u zhdukën nga banka 30 milionë dhrahmi


Një biznesmene nga Lazarati tha dje se është dhunuar nga djali i kunatit dhe madje tregoi për mediat këmbët e mavijosura. Por “Stop” e ka investiguar këtë ngjarje duke nxjerr në pah konfliktin 20-vjeçar ndërmjet anëtareve të familjes Buzheri. Po kështu “Stop” publikoi pamjet e kamerave të sigurisë në ambientet e biznesit, ku duket qartë se Lavdie Buzheri nuk është sulmuar nga nipi i burrit, siç ajo pretendon!!

Historia

Hajro Buzheri, kunati i biznesmenes Lavdie Buzheri, ishte emigrant në Janinë të Greqisë që prej vitit ’90. Aty bënte punë të ndryshme krahu dhe deri në vitin 1999 kishte kursyer 30 milionë Dhrahmi, që me kursin e këmbimit sot i bie rreth 150 mijë Euro. Këto kursime i kishte mbyllur në bankën greke “NBG” në Janinë. Fatkeqësisht, në vitin 1999 Hajro Buzheri ndërron jetë nga ceroza në mëlçi.

Baby Boo