Dhëndri rr*ah nusën në Turqi, ende pa shkuar në shtëpi

Shokuese pamjet që vijnë nga Turqia e që kanë në fokus një çift të sapomartuar.
Dhëndri që zbret nusen e sapo marrë nga makina dhe e rr*ah në mes të rrugës.

Baby Boo

Ngjarja ka ndodhur në Hatay të Turqisë.
Pavarësisht ndërhyrjes të të afërmve, dhëndri nuk i ka kursyer shuplakat dhe grushtat ndaj nuses.