DFIZHT takim me përfaqësues të GIZ nga Gjermania

Festim Halili nga DFIZHT në Facenook njofton për takimin e rradhës: Takim i shkëlqyer #dfizht me përfaqësuesit e #GIZ gjerman🇩🇪.
GIZ ndau informacione për zbatimin e projektit të bashkëfinancuar nga Delegacioni i BE-së “EU for Economic Growth (EU4EG) Increasing local economic activity and competitiveness in the North-East, Polog, South-West regions and Prespa area of North Macedonia”.

# DFIZHT informuam përfaqësuesit e GIZ-it për planet për thirrjet publike të FIZHT-it gjatë vitit 2022, si dhe aktivitetet në lidhje me procesin e akreditimit të FIZHT-it për Fondin e Gjelbër Klimatik dhe aktivitetet e tjera që FIZHT ndërmerr me qëllim të përforcimit të kapaciteteve dhe lehtësimit të aksesit për financimin e kompanive vendase.
‐————————

Baby Boo