Detajet e para rreth dj*egies së Spitalit modular në Tetovë


Pak më parë Pa Censurë ka raportuar se është dj*egur Spitali modular në Tetovë.
Sipas informatave të para dyshohet se ka shp*ërthyer rrjeti i oksigjenit dhe ka shkaktuar dj*egien e spitalit.
Thuhet për një numër të madh të vi*ktimave. /PACENSURË