Deri tek Prokuroria Publike- Ja “Alf Telefiku” që Maqedonia nuk e posedon! (VIDEO)


Në përgjigjen e Prokurorisë më datë 29 Mars, se a ka mundësi që nëpërmjet programeve të avansuara të zbardhet regjistrimi, shihet qartë që as janë interesuar se pë çfarë programi, bëhet fjale, dhe e kanë quajtur ‘Alf Telefik’ ndërsa deputeti i është referuar programit ‘After effects’!

Prokuroria jep përgjigje se nuk ka mjete për të zbardhur video inxhizimin e shfaqur për rastin Alfa, ku me zbardhjen e video regjistrimit do të zbardhet edhe e vërteta.

Ne bëmë një kërkim të thjeshtë në YouTube dhe gjetëm këtë program, të cilin ja rekomandojmë Prokurorisë!

Shiheni në pak sekonda këtë video dhe do ta kuptoni se sa e lehtë eshtë për shtetin nëse do të gjej vrasësit e vërtetë. Një program i thjeshtë mund ta realizojë këtë veprim! Ky program do ju befasojë.