Vazhdojnë denoncimet për mashtrim! Ka mashtruar 10 të rinj shkupjani me seli tek “Mavrovasja”


Pre e mashtrimit nga shoqatat jo qeveritare kanë rënë dhjetra të rinjë, të cilët kanë shpresuar për një jetë më të mirë në Gjermani.

Pasi paraqitëm shoqatën jo qeveritare nga Tetova, e cila ishte fiktive dhe kishte mashtruar 5 të rinj në dijeni të portalit Pa Censurë ku lajmi për këtë mashtrim mund ta gjeni këtu.

Jane lajmëruar edhe shumë denoncime të tjera, i rradhës është për agjencionin i cila i ka premtuar të riut nga Hasanbegu, se do ta dergonte ne Gjermani, por fillimisht ato do të nënshkruaninn një kontratë të përbashkët, ku i riu ka paguar 12.000 denarë për të njëjtën.

Ku në Gjermani i është premtuar rrogë fikse 1200 euro. Pasi kanë nënshkruar kontratën, përsoni është larguar dhe të njëjtin nuk ka mundur që ta merr në kontakt denoncuesi.

Ja edhe kontrata që kanë nënshkruar:

Abuzimi me shoqata dhe agjencione fiktive është trend në Maqedoni, shumë të rinj dhe të reja kanë rënë pre e këtyre mashtruesve. Portali Pa Censurë do të vazhdoj me investigimin e tyre.

Baby Boo