Deri më ora 17:00 dalja në komunën e Kërçovës është…


Në komunë e Kërçovës procesi zgjedhor për referendumin është duke shkuar në mënyrë të qetë dhe pa asnjë incdent të regjistruar deri më tani, sic bëri të ditur kryetarja e Komisionit Komunal Zgjedhor Antigona Seferi.

Deri në orën 17:00 në territorin e komunës së Kërcovës gjithësej kanë votuar 28.73% tha për PaCensurë Seferi.

Baby Boo