Deputetja gjermane: Kosova është strofka e te*rroristëve


Deputetja gjermane nga partia e majtë, Zhaklin Nastiç, ka dhënë deklarata skandaloze në Bundestagun gjerman, duke thënë se Kosova duhet ç’ar*matosur njëherë e përgjithmonë.

Nastiç i ka bërë apologjetikë popullit serb, duke dë*nuar su*lmet e NATO’s, derisa ka thënë se në Beograd është shprazur mbi 20 mijë ton bo*mba,.“bo*mbave dhe mu*nicioneve me ur*anium, populli i Beogradit u obligua të futet nëpër streha ndaj su*lmeve ajrore sikurse bënë në Lu*ftwaffe-n e Hitlerit.

“Rezultati 22-vjeçar i vendosjes ush*tarake, nëpërmjet një lu*fte ag*resore, në kundërshti me ligjin ndërkombëtar të qeverisë gjermane dhe NATO’s, solli shtetin artificial të Kosovës, që nuk zbatoi Rezolutën 1244 të Kombeve të bashkuara, që ofronte sovranitet dhe integritet territorial të Jugosllavisë”, deklaroi ajo.