Arre*stohet një 30 vjeçar që vodhi mbi 7000 euro në një shtëpi

Një 30 vjeçar ka hyrë me forcë në një shtëpi në Tenezhdoll të Prishtinës dhe ka vjedhur stoli dhe para në vlerë mbi 7000 euro.

Baby Boo
Pekon Bakery

Ai është arr*estuar sot pas katër ditësh që ka ndodhur vjedhja.
“Nga hetuesit policorë të stacionit veriu në Prishtinë mbrëmë është arr*estuar një person për të cilin ekziston dyshimi i arsyeshëm se është përfshirë në një rast të vjedhjes së rëndë që ka ndodhë në fshatin Tenezhdoll të Prishtinës”.

“Rasti i vjedhjes ka ndodhur me datën 09.01.2021 ku personi i dyshuar ka arrit që me forcë të depërtoj brenda një shtëpie dhe nga aty ka marrë një shumë të parave si dhe stoli ari.(vlera në total arrinë mbi 7000 euro)”.

Restorant Lumare