Deputetja çame përgënjeshtron Reme Lalën: Jam e pavarur, nuk kam kaluar te PS


Pas lajmit se Partia Socialiste shtoi në radhët e saj dy deputetet të reja nga PDIU, Reme Lalën dhe Elena Xhina, kjo e fundit ka reaguar përmes një postimi në Facebook, duke sqaruar se nuk është e vërtetë që ka kaluar tek PS.

Postimi i plotë i Xhinas:

Meqenese mediat vazhdojnë të pasqyojnë gjerësisht lajmin se unë kam kaluar në grupin parlamentar te PS, më duhet të sqaroj edhe një herë se nuk kam bërë asnjë lëvizje të pozicionit politik dhe jam aty ku kam qenë. Diçka të tillë e kam sqaruar edhe me anë të statusit të mëparshëm, gjithsesi për mua është e rëndësishme që situata ime politike të jetë e kuptuar qartë nga votuesit e mi të Elbasanit, të cilët janë interesi im i vërtetë!

dep

3fb5f36c-21c2-4874-a9c5-8ed3c06bbccc

Baby Boo