Deputeti shqiptar me maskën “I LOVE ALLAH”

Halit Valteri, deputet i opozitës parlamentare ka tërhequr vëmendjen e të gjithëve  në Kuvend, ku dhe pritet të miratohet marrëveshja e 5 qershorut për reformën zgjedhore.Ai shihej teksa mbante një maskë të zezë, e cila shkruante: ‘I Love Allah’, ose ndryshe ‘Unë e dua Zotin’.Vetë deputeti e ka shpërndarë foton në rrjetet sociale, duke treguar që është një mysliman i devotshëm.

Baby Boo