Arre*stohet 17 vjeçari në Tetovë

Më 10.06.2021 në ora 21.40 në rrugën “Kiro Ristevski”, policët e SPB Tetovë kanë arr*estuar një 17-vjeçar nga fshati Trebosh, pasi gjatë kontrollit policor, tek ai është gjetur mar*ihuanë.
Ai është arr*estuar dhe mbajtur në stacionin policor në Tetovë.

Baby Boo
Restorant Lumare