Deputeti Manajllovski: Qeveria dështoi në rritjen pagave të mjekëve


Deputeti i VMRO – DPMNE, Goran Manajllovski ka vendosur një pllakatë në pjesen e foltores para se të merrte fjalën e tij, ku është shkruar se qeveria ka dështuar t’i bëjë rrogat e mjekëve ashtu siç pati premtuar, pra 100. mijë denarë, raporton Almakos.

“Do të mundësojmë mjekim pa pagesë për të gjitha katëgorinë sociale, por e keni bërë vetëm për disa, jo siç premtuat për të gjithë.
Premtuat se pas 6 muajve do të rrisni rrogat e punonjësve shëndetësor, dhe nuk e keni bërë”, tha Manajllovski./Almakos

Baby Boo