Denoncohen mashtruesit nga Gostivari, u premtojnë qytetarëve punësim në Gjermani (Foto)

Në redaksinë e portalit tonë ka ardhur një njoftim nga disa banorë të Gostivar të cilët janë të shqetësuar me veprimet e disa të rinjve që mashtrojnë qytetarët për punësim në Gjermani. Këto fotografi janë shpërndarë nëpër rrjetet sociale dhe bëhet thirrje që të kenë kujdes nga ky grup që përbëhet prej 4 djemve nga Gostivari dhe një femër nga Tetova./PC

Baby Boo