Del traileri i parë i filmit shumë të frikshëm


Traileri i parë i filmit horror “Paranormal Activity: Next Of Kin” është publikuar.
Filmi i ri që do të shfaqet në Paramount+, është si vazhdimësi e filmave të tjerë të këtij lloji të të njëjtit emër, “Paranormal Activity”.
Producenti i filmit, Jason Blum, ka thënë se nëse do ta ribënte një film të tillë, atëherë do ta bënte një version vërtetë të mirë dhe ndryshe nga filmat e tjerë që janë publikuar përgjatë viteve.