Dëgjoni vuajtjet e nënës, djali me aftësi të kufizuara dhe mos funksionimi i sistemit!

Në emisionin “Pas Mëngjesit” të Arijana Ibrahimit, është rrëfyer një prind bashkë me fëmijun e saj me aftësi të veçanta. Sfidat, jo përgjegjësinë e institucioneve, pamundësitë për trajtime dhe një sërë problemesh tjera që përball ajo!

Baby Boo

Ndiqni videon për më shumë në këtë link videon e plotë:

https://www.facebook.com/Tv.Koha.Tetove/videos/10155316274322181/UzpfSTEwMDAwMDQwMDMwMjQyNzoxOTUyMjIyMjExNDY3Nzcw/