Dashi për kurban i ikën pronarit dhe hyn në restorant

Në ditën e parë të Kurban Bajramit, në provincën turke Bartin u regjistrua një pamje e pazakontë.
Dashi, i cili ishte planifikuar për kurban iku nga pronari dhe hyri në një restorant.
Kamerat e vëzhgimit regjistruan panikun që ai shkaktoi mes klientëve.

Baby Shop Charli

Sipas dëshmitarëve okularë, dashi shpëtoi nga duart e pronarit dhe hyri në një restorant buzë rrugës.
Dashi u kap nga stafi i restorantit dhe iu kthye pronarit.

Restorant Lumare
Sigma Doors