Teuta Arifi: “Faleminderit Tetovë, sot e dëmshmuat atë që e ndërtuam bashkë

Pas fitores në rrethin e parë në Tetovë Teuta Arifi ka shkruar:

Baby Boo

“ Falemnderit Tetovë ❤️,

Sot e dëshmuam atë të cilën Ne dhe Ju e besuam dhe ndërtuam bashkë ndër vite! Tetova një qytet ku të gjithë ndajmë endrrën tonë për të ardhmen!

Vizioni dhe misioni ynë për Tetovën, ishte dhe do të mbetet ai që fiton!

Tetova sonte dëshmoi se akoma mban mbi supe përgjegjësinë e një udhëheqjeje të dëshmuar dhe autentike!

Fituam sot, do të fitojmë bashkë edhe nesër!

Ne besojmë në punën dhe përkushtimin tonë për qytetin dhe komunën tonë!

Ju falënderoj nga zemra për besimin!

Rrugëtimin tonë e vazhdojmë bashkë edhe më tutje!”