DARKA E THAÇIT ME MISH DERRI, PESHKU E VIÇI SHOQËROHET ME WHISKEY

294 euro janë harxhuar na buxheti i shtetit në drekën e 23 marsit 2011-të

Fatura ndër të tjera përmban sasi mishi të viçit të paguara deri në 11 euro porcioni e po ashtu sasi mishi derri të paguar deri në 12 euro e 50 centë porcioni,

Në drekën e qeverisë po ashtu është ngrënë peshk levrek me çmim prej 13 euro e salmon me vlerë 7.9 euro porcioni. Whiskey 18 vjeçar po ashtu ka shoqëruar darkën qeveritare ku sipas faturës janë pirë 4 copë Whiskey me vlerë prej 24 eurosh.

Dreka është ngrënë në “Hotelin Emerald” ndërsa kontrata është nënshkruar në mes Zyrës së Kryeministrit Hashim Thaçi të përfaqësuar nga Abelard Tahiri dhe hotelit në fjalë./Kallxo

Baby Boo