Dalin rezultatet edhe në Dibër

Kutitë e votimit tashmë u mbyllën dhe numërimi I votave filloi edhe në komunën e Dibrës.
Burime të InfoShqip njoftojnë se disa nga vendvotimet e numëruara kanë mbledhur votat dhe shifrat jozyrtare të dala nga kjo komunë janë:

Bdi 2700
LSDM 2100
ASH-AAA 1800
VMRO 900

Baby Boo