Dalin pamjet e 3-vjeçares para se nëna ta vri*ste sepse i ndërpreu se*ksin me të dashurin

Një nënë ka bërë një seri videosh duke kërcyer me vajzën e saj trevjeçare 3 javë para se ajo ta rrihte për vd*ekje pasi e ndërpreu duke bërë se*ks me të dashurin e saj.
Në një video në TikTok, vajza e vogël, Kaylee-Jayde duket se shikon me turp drejt kamerës ndërsa mamaja e saj Nicola Priest i lëviz kokën përreth dhe e inkurajon atë të kërcejë.

Nëna 23-vjeçare tërheq flokët e vajzës ndërsa dyshja kërcejnë së bashku para kamerës në shtëpinë e tyre në Solihull, West Midlands. Në një klip tjetër, mamaja tund krahët e vajzës në muzikë dhe buzëqesh.
Vetëm tre javë më vonë, më 9 Gusht të vitit të kaluar, ajo u gjet e vd*ekur në një dy*shek pas një dhu*në të egër. Brinjët e vajzës së pambrojtur ishin thy*er dhe njëra prej tyre i kishte shp*uar mushkëritë.

Në gjyq është thënë se Kaylee-Jayde e kishte ndërprerë nënën dhe të dashurin e saj Redfern duke bërë se*ks dhe më pas ishte su*lmuar bru*talisht.
Nicola dhe Redfern u përpoqën të fa*jësojnë njëri-tjetrin dhe në fund të dy u shpallën fajtorë për vr*asje pa dashje në Birmingham Croën Court.

Testet në trupin e Kaylee-Jayde zbuluan fr*aktura të tjera të shëruar pjesërisht në sternum, brinjë dhe nofullën e saj, të cilat treguan se nuk ishte hera e parë që ajo i ishte nënshtruar dhunës serioze.
Asnjë nga dë*mtimet nuk ishte raportuar tek një mjek ose nuk ishte trajtuar mjekësish dhe as nëna dhe Redfern nuk ishin në gjendje të shpjegonin se si ndodhën këto dë*mtime.
Nëna u bur*gos për 15 vjet dhe Redfern për 14 vjet më 6 Gusht.

Baby Boo