Su*lmohet një i mitur në një shkollë në Tetovë


Dje në ora 10.00, personi R.K. (43) nga Tetova, në SPB Tetovë ka raportuar se në shkollën fillore në rrugën ,,JNA „ në Tetovë, ku mësonte djali i tij i mitur rreth orës 09.00 kishte qenë su*lmuar fizikisht nga disa të mitur nga një shkollë tjetër e Tetovës.
Merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit.